Des de Giró també volem aportar el nostre granet de sorra

Maig 2020

A Giró hem incrementat els esforços per a satisfer les necessitats dels nostres clients després de l’augment generalitzat de la demanda causada per l’actual crisi sanitària. Aquest increment de la demanda en els nostres sistemes d’envasat, s’ha vist accentuada per les preferències dels consumidors per la fruita i la verdura envasada. Ens agradaria destacar alguns dels motius principals.

Seguretat alimentària: Amb la compra de fruita o verdura envasada no es produeix una selecció de peces ni una manipulació dels aliments en el punt de venda, de tal manera que es redueix el risc de contaminació de forma considerable.

Menor contacte amb elements externs: La fruita i verdura envasada no s’ha de pesar al punt de venda, per tant s’hi redueix també el contacte amb altres elements com poden ser sistemes de pesat, bosses o guants.

Temps de compra: Els sistemes d’envasat de fruites i verdures ajuden a reduir el temps de compra en el punt de venda, reduint el temps d’exposició per part dels consumidors.