Envasos de malla Giró: els més sostenibles del supermercat

Octubre 2018

Preocupats pel medi ambient? Nosaltres també, i molt.

Les propostes d'envasat Giró són les més sostenibles del mercat. Qualsevol de les nostres solucions ofereix, a més a més d'un producte 100% reciclable, la millor relació de pes contingut/envàs que es pot trobar als supermercats.

 

La malla de l'envàs pesa entre 1.8 g i 10 g per a contenir 1 kg de fruita. Aquesta és una relació molt baixa comparada amb altres envasos de la indústria de l'alimentació i altres sectors de consum.

Proporciona una respiració i visibilitat del contingut úniques que ajuden al fet que la fruita i la verdura mantinguin les seves propietats naturals. A més a més, ajuda a que el consumidor tingui una visibilitat òptima, sent un dels envasos més lleugers del mercat.

Sens dubte, la bossa de malla és l'envàs més optimitzat ja que utilitza entre un 0,2% i un 1% del pes del contingut de l'interior, amb un gran estalvi en l'empremta de carbó en comparació amb altres envasos com el paper i el cartró.

En aquest gràfic s'indiquen els pesos de diferents tipus d'envasos per a contenir 1 kg de producte. A cada tipologia s'indica el rang de valors habitual, tenint en compte que la mida de l'envàs i possibles variants, poden afectar significativament el pes de l'envàs.