GIRBAGGER SPEED LINE. La millor envasadora de malla del món

Febrer 2019

La gamma d'envasadores GirBagger es renova, actualitza i millora amb la nova generació Speed ​​Line.

L'envasadora de malla amb més prestigi en el món fa un salt qualitatiu que li farà mantenir el lideratge en els propers anys. La gamma GirBagger, de la qual s'han venut més de 3.000 unitats en els cinc continents, és un referent dins el sector hortofructícola.

Després de diversos anys de treball, l'equip de R + D de Giró ha aconseguit millorar de forma substancial una màquina que era pràcticament imbatible. La nova GirBagger Speed ​​Line és una màquina més ràpida, més fiable, més robusta i amb més prestacions. Permet assolir productivitats de fins a 36 bosses per minut, en confeccions Ultrabag d'1 Kg, arribant a incrementar la seva velocitat respecte la generació anterior d'envasadores GirBagger en un 30%.

Les envasadores GirBagger Speed ​​Line són aptes per a l'envasament de múltiples fruites i hortalisses i pot realitzar fins a 10 tipus d'envasos diferents.

 

 

Bastow, Rachel (2019) GirBagger Speed Line - The Best Net Packaging Machine Ever Made, Giró Systems: Sustainable packaging: How to sell fresh produce without harming the environment!, EASY OPEN: The new "open and close" system for the Ultrabag net packaging [2019-05-15]. Xactpack. Entrevista escrita. Recuperado de: https://xactpack.co.uk/category/prepack/