Grup Giró s'adhereix al Pacte Mundial Nacions Unides Espanya!

Setembre 2021

Com a companyia dedicada a al sector del Packaging sostenible, sabem que Giró té un paper molt important amb la societat pel que fa a sostenibilitat. Per aquest motiu i amb la intenció de reafirmar el seu compromís, Grup Giró s'ha adherit a el Pacte Mundial de les Nacions Unides.

El Pacte Mundial de les Nacions Unides és la iniciativa de sostenibilitat corporativa més gran de món. Actualment hi ha més de 13.000 entitats adherides a aquesta iniciativa, 1.945 d'elles dins de l'Pacte Mundial de Nacions Unides Espanya. D'aquesta manera, formar part d'aquest pacte és un pas decisiu en el que respecta a la missió i estratègia de l'empresa tant a curt com a llarg termini.

L'adhesió de Giró a el Pacte Mundial de Nacions Unides implica un compromís per part de la companyia per adoptar mesures de suport als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), així com per dur a terme les seves activitats en el compliment dels Deu Principis universalment englobats al voltant de 4 pilars fonamentals: Drets Humans, Normes Laborals, Medi Ambient i Lluita contra la Corrupció.

Des dels seus inicis, Giró s'ha assegurat el compliment dels Principis, però adherint-se a el Pacte Mundial demostra el seu ferm compromís amb la societat i la millora contínua de la pròpia companyia en favor de la sostenibilitat.